FAQ Handelaars

Allopass is de Europese leider voor microbetalingen sinds 2001.

Allopass biedt een waaier van betalingsoplossingen voor uw website aan: per telefoon, betalende sms, Internet + (afgehouden op uw internetfactuur, Neosurf (prepaid kaart beschikbaar in de Neosurf-verkooppunten in Frankrijk, Spanje, Andorra, België, Zwitserland, Algerije, Kameroen, Congo, Ivoorkust, Marokko en Senegal), of per elektronische portemonnee.

Het volstaat onze betalingsscripts op uw website te plaatsen waardoor uw bezoekers hun aankopen eenvoudig kunnen betalen. U verdient geld telkens een aankoop verricht wordt.

Het volstaat u in te schrijven op ons platform. De inschrijving is gratis en stelt u in staat dadelijk van onze betaaloplossing gebruik te maken.

Er zijn noch installatiekosten, noch abonnementskosten voor het gebruik van Allopass. Wij houden alleen een variabel commissieloon in op elke betaling die op uw site wordt uitgevoerd.

Om Allopass in uw site integreren, hebt u alleen maar een Allopass-account nodig. U moet u gewoon aanmelden en de aanwijzingen volgen om uw producten te creëren. Voor meer informatie, kunt u de uitvoerige documentatie raadplegen

U moet alleen maar het formulier invullen door hier te klikken. De inschrijving is gratis.

Allopass wordt momenteel door 500 000 websites gebruikt en beheert meer dan 7 miljoen verrichtingen per maand over de hele wereld.

Enkele voorbeelden van website die Allopass gebruiken.

Een betalende sms, ook premium sms genoemd, is een tekstbericht dat rechtstreeks via uw mobiele telefoonfactuur (of prepaidkaart voor uw mobieltje) in rekening wordt gebracht. De aangerekende som is afhankelijk van het gebruikte tariefniveau. De uw websitebezoeker verstuurt een codewoord naar een meegedeeld nummer en ontvangt op zijn gsm een bericht terug met de Allopass-toegangscode.

Om een Allopass-code te kopen via een betaalnummer (ook wel premium nummer genoemd), moet de webgebruiker een meegedeeld telefoonnummer vormen dat vervolgens via zijn telefoonfactuur zal aangerekend worden. Het aangerekende bedrag is afhankelijk van het gebruikte tariefniveau. De oproep komt bij een voiceserver terecht, die de Allopass toegangscode aan uw webgebruiker meedeelt.

Allopass is bijzonder populair, als u weet dat maandelijks meer dan 2 miljoen verschillende webgebruikers Allopass-codes aankopen. Uw klanten zullen zonder enige twijfel van deze betalingswijzen gebruikmaken.

De prijzen zijn voor elk land in overleg met de peratoren vastgelegd: operatoren voor vaste en mobiele telefonie, neosurf, Internet+, banken en uitgevers van elektronische portemonnees. Wij kiezen onze verschillende tariefniveaus zodat de belangen van onze handelaars optimaal behartigd worden en de verschillende wettelijke verplichtingen worden nageleefd.

U kunt de prijs voor betaling per telefoon of per sms niet zelf bepalen, omdat onze tarieven aan de regels moeten beantwoorden die door de telcombedrijven en de regulerende overheden van elk land worden opgelegd. U kunt anderzijds wel uw prijs bepalen tussen € 3 en € 50 met de volgende betalingswijzen: kredietkaart, debetkaart, Neosurf, internet+, elektronische portefeuille.

Voor de betalingswijzen per betaalnummer of betalende sms, kunt u uw eigen tarieven niet vastleggen, daar wij gebonden zijn aan de tariefniveaus die door de operatoren bepaald werden en aan de overheidsregelingen die elk land oplegt. U beschikt voor de volgende betalingswijzen echer wel over de mogelijkheid om het bedrag van de verrichting zelf te bepalen: betaalkaart, Neosurf, Internet+, elektronische portemonnee (afhankelijk van de betaalwijze varieert het vast te leggen bedrag tussen € 3 en € 50.

Allopass-partners zijn bedrijven waarmee we op dagelijkse basis samenwerken om ons aanbod te verbeteren. Om ons te contacteren, gelieve hier te klikken.

Om Allopass te integreren, hebt u alleen maar een Allopass account nodig. Log gewoon in en volg de aanwijzingen.

U hebt alleen maar een Allopass account nodig. Zodra u bent ingelogd, volgt u gewoon de richtlijnen in de sectie "Mijn producten".

U hebt alleen maar een Allopass account nodig. Zodra u bent ingelogd, volgt u gewoon de richtlijnen in de sectie "Mijn producten".

U moet dit slechts een keer aanvragen zodra uw bankgegevens op de pagina "Uitbetalingen" werden opgegeven. We verbinden ons ertoe uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen.

Allopass is bijzonder geschikt voor handelaars die digitale goederen met een lage eenheidsprijs verkopen: virtuele munt, downloads, persarchieven, ... en om de niet-kredietkaartgebruikers te bereiken.

Wij hebben uw bankgegevens nodig zodat wij uw uitbetalingen op uw bankrekening kunnen overschrijven.

De SWIFT-code identificeert uw bank. U kunt ze bij uw banken verkrijgen.

Allopass kan gebruikt worden voor het aanrekenen van downloads, toegangsbewijzen, virtueel geld, diensten met toegevoegde waarde en alle andere digitale content die occasioneel door klanten worden aangekocht.

Alle websites worden aanvaard zolang zij aan onze Algemene Gebruiksvoorwaarden voldoen.

Uw website-info kan in uw Allopass-account op de pagina "Mijn producten" bewerkt worden.

Uw productinformatie kan in uw Allopass-account op de pagina "Mijn producten" bewerkt worden.

Allopass biedt 6 verschillende betaling oplossingen:

  • Betaalnummer of premium nummer.
  • Betalende sms of premium sms.
  • Internet+ Box: directe aanrekening via uw Internet Service Provider (alleen voor Frankrijk).
  • Neosurf: prepaid-kaart beschikbaar in alle Neosurf-verkooppunten (in de volgende countries).
  • Kredietkaart/Debetkaart
  • Elektronische portefeuille: HiPay, Dineromail...

Een cookie is een geheel van gegevens die door een website verstuurd aan een webgebruiker verstuurd worden en die door de server opgeroepen wordt telkens hij op de website surft.

Onze nummers kunnen op elk moment wijzigen. Om deze reden en eveneens om u de beste service aan te bieden, mag u onze nummers niet rechtstreeks op uw site plaatsen.

Het script in het iframe-formaat kan niet aan de huisstijl van uw website worden aangepast. Het script in het standaardformaat kan dit wel. Het standaardscript gebruikt echter popups die eventueel geblokkeerd worden door de browser van uw bezoeker.

U moet over een website beschikken om de betalingsscripts van Allopass te kunnen gebruiken.

U kan zonder een website wel gebruikmaken van de affiliatieprogramma's. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zoveel producten toevoegen als u maar wenst. Log gewoon in en volg de aanwijzingen in de sectie "Mijn producten".

Allopass toont een standaard foutmelding. Als u deze wenst aan te passen, contacteer dan hier onze klantendienst.

Dit belet u niet om bij Allopass in te schrijven. U zal uw producten kunnen creëren zodr uw site online is.

Allopass is heel eenvoudig om aan uw website toe te voegen. Met onze gids plaatst u Allopass binnen de 30 minuten op site en dit zonder enige specifieke kennis.

U kunt uw betalingswijzen op elk moment in uw Allopass-account aanpassen. Log daarvoor in en volg de aanwijzingen in de sectie "Mijn producten".

Als u niet zeker bent welk de meest geschikte betalingswijze voor uw product is, dan kunt u onze dienst voor websitebeheerders contacteren. Wij adviseren u over de beste aanwending van uw betalingsscripts.

De tarieven worden met de operatoren in elk land vastgelegd en houden rekening met de wetgeving van het betreffende land.

Wij verzoeken u het uitbetalingsrooster te raadplegen.

Allopass is verplicht om de inhoud van de websites na te kijken, zodat deze conform zijn met de verschillende selectieregels die door bepaalde operatoren worden opgelegd.

De 3 voornaamste voordelen zijn:

  • Snelheid: De verrichtingen nemen gemiddeld 1 minuut beslag.
  • Eenvoud: Geen account aan te maken bij Allopass. Geen betalingsformulier in te vullen.
  • Veiligheid en anonimiteit: Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd of op de website opgeslagen. Er worden geen gegevens over de geraadpleegde website op de telefoonfactuur van de gebruiker vermeld.

U koopt een prepaidkaart in een van de verkooppunten van het Neosurf-netwerk: lijst van verkooppunten (alleen in Franstalige regio's). Zodra u deze kaart hebt, hoeft u alleen maar de code die op de kaart staat in een van onze betalingsscripts invoeren.

Het betalingsscript vindt u in uw Allopass-account op de pagina "Mijn producten".

U kopieert/plakt de HTML-code die wij u toeleveren, in de validatiepagina van uw product

Details over de affiliatieprogramma's vindt u door hier te klikken

U moet hiervoor een affiliatieprogramma aanmaken. Klik hier, voor meer informatie.

U kunt zelf kiezen welk percentage u aan uw affiliatiepartners geeft, zolang dit de 99 % niet overschrijdt.

The Allopass referral system enables you to sponsor another merchant and earn 10% of the revenue generated on their account.

U kunt de gegevens van uw affiliatieprogramma in uw account aanpassen. Volg, zodra u bent aangemeld, de aanwijzingen in de rubriek Affiliatie.

Uw affiliatiepartners worden op hetzelfde moment als u u uitbetaald. De inkomstenverdeling wordt uitgevoerd zodra de code door de webgebruiker ingevoerd wordt.

U kunt aan een affiliatieprogramma deelnemen, zonder onze betalingsoplossingen op uw website aan te wenden. Op deze manier, verdient u geld dankzij de webinhoud van uw partner, zonder evenwel de uwe via Allopass te moeten commecialiseren.

Nee, de eventuele bankkosten zijn niet in uw inkomsten inbegrepen.

Het verschil tussen de bedragen die op uw scripts worden weergegeven en de bedragen die u daadwerkelijk int, wordt gevormd door de commissielonen van de betalingsoperator en Allopass.

U kunt uw uitbetaling aanvragen, vanaf het moment dat uw inkomsten een minimumbedrag bereikt hebben. Zodra u een aanvraag hebt ingediend, zal deze door onze diensten zo snel mogelijk behandeld worden. U moet eveneens rekening houden met de behandelingstermijn van uw bank.

Om uw e-mailadres te wijzigen, contacteer ons.

U kunt uw bankgegevens in uw account wijzigen. Volg, zodra u aangemeld bent, de aanwijzingen in de rubriek "Mijn profiel".

De betalingen per betaalkaart worden 30 dagen einde maand na de verrichting op uw account gecrediteerd.

U moet uw Allopass-inkomsten aan de bevoegde overheden aangeven, maar aangezien elk geval uniek is, raden wij u aan de vraag bij uw plaatselijke belastingsdienst te stellen.

Aangezien elk geval uniek is, raden wij u aan de vraag bij uw plaatselijke belastingsdienst te stellen.

U kunt geld van uw Allopass-account naar uw sms-account overschrijven. Volg hiervoor, zodra u ingelogd bent, de aanwijzingen in de rubriek "Tools".

U kunt Allopass-codes tegen een voordeeltarief aankopen via uw Allopass-account in de rubriek "Tools".

De Allopass-codes, die tegen voordeeltarief worden aangekocht, kunnen gebruikt worden op elke website uit het Allopass-netwerk die dezelfde tariefniveaus als u gebruikt.